Hjælp

Her er nogle af de oftest stillede spørgsmål fra Flexers brugere.

  1. Hvad er Flexer?
  2. Er jeg tvunget til at vælge en freelancer?
  3. Hvad koster det som freelancer at være medlem?
  4. Hvad koster det at oprette en opgave?
  5. Hvad gør jeg, hvis mine kompetencer ikke er med på Flexers liste?
  6. Hvad er matchmails?
  7. Jeg har glemt mit kodeord. Hvad nu?
  8. Jeg ønsker at ændre mit kodeord. Hvad gør jeg?
  9. Hvordan sletter jeg min konto?


1. Hvad er Flexer?

Flexer er samlingspunkt for freelancere og virksomheder. Vi matcher udbud og efterspørgsel og skaber kontakten mellem freelancere og opgaveudbydere inden for it-branchen. Flexer er en formidlingsservice, som udelukkende formidler kontakten mellem freelancer og opgaveudbyder, altså ikke et rekrutteringsbureau. Når kontakten er formidlet, spiller Flexer ingen rolle i det efterfølgende samarbejdsforløb.

2. Er jeg tvunget til at vælge en freelancer?

Du er ikke forpligtet til at vælge en freelancer, hvis du ikke mener, at de som henvender sig, imødekommer de stillede krav. Det er alene din vurdering, om kravet til kompetencer er opfyldt, og om kemien er god, så et egentligt samarbejde kan påbegyndes.

Det er god skik at oplyse freelancere som ikke opfylder de stillede krav om, at de ikke kommer i betragtning.

3. Hvad koster det som freelancer at være medlem?

Det er gratis at oprette en profil. Med en profil kan du oprette dit CV, så virksomheder der leder efter en freelancer kan finde dig via søgefunktionen. Dit CV vil ligeledes blive indexeret, så du kan findes via Google. Som gratis medlem har du ligeledes mulighed for at kontakte opgaveudbydere som opretter annoncer af typen "Plus" og "Super".

For at kunne se kontaktoplysninger på nye opgaver af typen "Standard" skal du have aktiveret din profil. For at aktivere din profil skal du købe et medlemskab. Du kan købe medlemskab for 1, 3 eller 12 måneder ad gangen, og det giver dig mulighed for at se kontaktoplysninger, og din profil vil desuden blive fremhævet i søgefunktionen. Jo længere tid der er til dit medlemskab udløber, jo højere vil du blive listet i søgeresultaterne.

4. Hvad koster det at oprette en opgave?

Du har mulighed for at oprette 3 forskellige opgavetyper. En opgave af typen ”Standard” er gratis og giver dig mulighed for at nå ud til alle freelancere, hvis kompetencer matcher dem, du søger. Ønsker du at få mange henvendelser eller at få en opgave løst hurtigt, har du mulighed for at købe en opgave af typen ”Plus” eller ”Super”.

5. Hvad gør jeg, hvis mine kompetencer ikke er med på Flexers liste?

Flexer formidler udelukkende kontakt inden for it-branchen. Er du freelancer inden for denne branche, og står dine kompetencer ikke på listen, er du velkommen til at kontakte os med forslag til nye kompetencer.

6. Hvad er matchmails?

Matchmails er de mails som bliver udsendt når en ny opgave oprettes. Alle freelancere som matcher de kompetencer som opgaveudbyderen søger, vil modtage en mail med link til opgaven. Denne funktion er valgfri, og kan deaktiveres i dine profilindstillinger.

7. Jeg har glemt mit kodeord. Hvad nu?

Hvis du har glemt dit kodeord kan du rekvirerer et nyt, ved at klikke ”Glemt kodeord?” på loginsiden. Herefter skal du indtaste din e-mail. Du vil få tilsendt en mail med et link til en side hvor du har mulighed for at indtaste det ønskede kodeord. Kodeordet skal være minimum 5 tegn, og gerne indeholde både tal og bogstaver.

8. Jeg ønsker at ændre mit kodeord. Hvad gør jeg?

Du kan skifte dit kodeord ved at klikke ”Glemt kodeord?” på loginsiden. Herefter skal du indtaste din e-mail. Du vil få tilsendt en mail med et link til en side hvor du har mulighed for at indtaste det ønskede kodeord. Kodeordet skal være minimum 5 tegn, og gerne indeholde både tal og bogstaver.

9. Hvordan sletter man sin konto?

Du kan slette din profil under ”Profil” og ”Indstillinger” når du er logget ind.